25 Nisan 2013 Perşembe

Gül Limanı Oteli - Debbie Macomber

Gül Limanı Oteli - Debbie Macomber
Aslında bu tarz romanlar bana sürekli sıkıcı gelir ve o yüzden okumayı pek tercih etmem fakat günümüzde bir Debbie Macomber fırtınası esiyor ve artık bir kitabını okumak şart olmuştu. Gül Limanı Oteli kulağa hoş geliyordu ve birçok kitap arasında onu okumaya karar verdim. İlk düşüncemde yanılmadığımı anladım.

Kitap için tam huzur kitabı diyebiliriz. Güzel ve sade bir dil ile sade hayatlar anlatıyor. Kitabın sonunu tahmin etmek için sizi yormuyor. Kitabı elinizden bırakmanızı engelleyecek gizemler yok. Okurken tamamen güzel duygular içinde olmanızı amaçlayan sade bir kitap.

Kitap üç karakter üzerine kurulmuş ve bu karakterlerin yolu yeni açılan Gül Limanı Otelinde kesişiyor. Biri eşini kaybeden ve bunun üzerine oteli devralan kadın, diğeri yıllar önce trafik kazası sonrası en yakın dostunu kaybeden ve bu yüzden kendini suçlu hisseden kadın, diğeri ise üvey babası ile geçinemeyen ve bu yüzden kaçıp giden bir adam.

Adam üvey babasının durumumun kötüye gitmesi nedeni ile kasabaya geri dönüyor, kadın ise kardeşi evleneceği için. İkisi de geçmişleri ile yüzleşmek zorunda kalıyorlar.

Bu tarz sadece kitapları sevenler için güzel bir kitap fakat benim gibi bir kitapta gizem yada en azından merak uyandıracak hikaye bekleyenler için pekte tavsiye edilecek bir kitap değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder