29 Mayıs 2013 Çarşamba

Uyuyana Kadar - S J Watson

Uyuyana Kadar - S J Watson
Genelde kitap almadan önce arka kapat yazısını okurum ve etkilenirsem mutlaka alırım. Psikolojik gerilimleri seven biri olarak da Uyuyana Kadar kitabı ile karşılaşınca hemen aldım ve aldıktan sonra iyi ki de almışım diyorum.

Kitabın yazarı S J Watson gerçekten güzel bir romana imza atmış fakat kitabın tek kötü yanı başlarda kendini çok tekrarlaması. Konusu nedeni ile tekrarlamalar normal fakat bunları daha kısa kesebilseymiş çok daha güzel olacakmış.

Kitaptaki kahramanımız uyandığında yatakta yabancı birini buluyor ve tek gecelik bir ilişki olduğunu düşünüyor. Banyoya gidip aynaya baktığında ise yaşlanmış kendisini görüyor. Bir anda çok geçiriyor ve gerçeği öğrenmeye çalışıyor. Uzun bir zaman önce kaza geçirmiştir ve hafızasını kaybetmiştir. Her uyandığında bir önceki günün anıları yok oluyor ve bu böyle yıllarca devam ediyordur.

Fakat bir hafta önce bir doktor ile karşılaşmış ve günlük tutmaya başlamıştır. Günlüğünü okuyunca tüm gerçekleri öğrenir ve yatakta birlikte uyandığı kişinin kocası olduğunu anlar ve dahası onu çok sevmektedir. Fakat günlükte son birkaç gün eksiktir ve kadın gerçek ile yüzleştiğinde her şey için çok geçtir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder