4 Ekim 2014 Cumartesi

Fısıltı – Becca Fitzpatrick

Fantastik romanları seviyorum ve bu tarz romanları buldukça okumaya çalışıyorum fakat Alacakaranlık Efsanesi serisinden sonra ortada bir sürü uydurma hikayelerden oluşan bu tarz kitaplar türedi. Böyle olunca da insanı bu tarz romanlardan iyice soğuttular.

Dört serilik olduğunu duyduğumda Becca Fitzpatrick’in Hush Hush serisini de okumaya karar verdik. Serinin ilk kitabı olan Fısıltı’yı aldım ve okudum. Gerçekten güzel bir kitap olmuş. Çok kaliteli değil ama yine de okurken insana sıkmıyor ve merak uyandırıyor.

Kitapta son zamanlarda moda olan vampirler, kurt adamlar falan yok. Onun yerine melekler var. Kanatları kopartılmış ve dünyaya sürgüne gönderilmiş melekler. Bu melekler insan zihni ile oynayabiliyor. Bunlardan bir tanesi de genç yakışıklı Patch. Okulda Nora ile yakınlaşıyor ve aralarında farklı bir ilişki başlıyor. PAtch’in hayatına girmesi ile Nora’nın hayatı da iyice değişiyor. Acayip olaylar olmaya başlıyor. Sanki biri sürekli onu takip ediyor ve öldürmeye çalışıyor gibi hissediyor. Bu hislerinde de yanılmıyor fakat gerçek daha da acı. Yeniden melek olabilmek için Patch Nora’yı öldürmesi gerekiyor fakat aşık olduğu için bunu yapamıyor. Ama başka birinin de farklı bir planı var. Ortak noktası ise Nora’nın ölmesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder