6 Nisan 2020 Pazartesi

Tehlikeli Oyun

Robb White’in aynı isimli gerilim romanından esinlenerek beyazperdeye uyarlanan Tehlikeli Oyun aynı zamanda sinema kariyerinden daha çok hastalığı ile tanınan Michael Douglas’ı farklı bir karakter ile beyazperdeye taşıyor.

Jean Baptiste Leonetti’nin yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosunu Stephen Susco kitaptan uyarlayarak yazdı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Michael Douglas ile birlikte Jeremy Irvine ve Martin Palmer yer alıyor.

Zenginliğin verdiği ihtiras ile farklı hobilere yönelen Madec son olarak çölde avlanma tutkusunu yerine getirmeye karar verir ve bu alanda zenginlere rehberlik yapan Ben ile anlaşarak Mojave çölünün yolunu tutar. Madec çölde avlanırken karşısına çıkan bir insanı da öldürür ve bu işleri tamamen değiştirir. Hayatını hapishanede geçirmek istemeyen zengin tek görgü tanığı olan Ben’i de öldürmeye karar verir fakat genç kaçar. Bunun üzerine Madec çölde yeni avının peşine düşer.

Tehlikeli Oyun çölde yaşanan bir kovalamacayı izleyenlere sunuyor ve onların gerilim dolu anlar yaşamasını sağlıyor. Özellikle Temel İçgüdü filminden sonra istediği çıkışı yakalayamayan Michael Douglas için yeni bir fırsat olmuş diyebiliriz.