23 Şubat 2020 Pazar

Örümcek

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sedat Ergen’in yaptığı Örümcek filmi izleyenlere dramatik bir gizem hikayesi sunuyor.

Sedat Ergen aynı zamanda filmin başrolünde yer alıyor. Filmde ona daha önce Bana Bir Soygun Yaz filminde izlediğimiz Bihter Delüv ve Nihat Demirel eşlik ediyor.

Örümcek filminin konusunda eski aşıkların yeniden bir araya gelmesi ile geçmişleri ile yüzleşmeleri anlatılıyor. Serhat ile Gizem bir zamanlar birbirlerine deliler gibi aşıktır fakat Serhat’ın uzaklara gitmesi ile birlikte Gizem kendisine yeni bir hayat kurar. Karşısına kıskançlığı ile tanınan Kemal çıkar. Kemal ile Gizem mutlu hayatlarına devam ederken Gizem eski bir arkadaşlarının kaybolduğu haberini alır. Bunun üzerine bu gizemli kayboluşu aydınlatabilmek için mecburen eskiden sevgili olduğu Serhat ile yüzleşmek zorunda kalır. Bu yüzleşme ikisinin de hayatını derinden etkileyecektir.

Örümcek filmi gizemin yanında aynı zamanda izleyenlere bir macera da sunuyor. İzleyenler bir taraftan dramatik bir hikaye izlerken diğer taraftan da bir gizemi çözmeye çalışıyorlar.

1 Şubat 2020 Cumartesi

Prenses Lissi ve Karadamı Yeti

Alman yapımı filmleri sinema salonlarında pek görmeye alışık değiliz fakat alman yapımı animasyon filmini sinema salonlarında görmek açıkçası insanı çok daha bir şaşırtıyor bir fakat daha Hollywood kalitesinde görselliği sunmaları çok daha fazla şaşırtıyor.

Prenses Lissi ve Karadamı Yeti filmi Almanya yapımı bir animasyon filmi ve animasyon kalitesi olarak gayet güzel fakat senaryo ve komedi olarak gerçekten seviyenin çok altında bir film sayılır.

Prenses Lissi ve Karadamı Yeti filmin konusu mutlu bir şekilde yaşayan kral ve eşinin, şişman ve çirkin benzetme gerekirse Recep İvedik tipinde biri tarafından kralın eşinin kaçırılması ile değişir. Bir tarafta şeytan ile girdiği anlaşmayı yerine getirmeye çalışan kötü adam diğer tarafta eşini kurtarmaya çalışan kral.

Prenses Lissi ve Karadamı Yeti filmi açıkçası sinemaya gidip izlemeye değecek kalitede bir film değil. Prenses Lissi filmlerini tiye almak için yapılan animasyon filmi açıkçası pek seyre değer değil. Ne eğlenceli, ne komik ne de sürükleyici bir senaryosu var. Yine de gidip görmek isteyenler için sinema salonları açık. İyi Seyirler...