20 Ekim 2013 Pazar

Sana Soyundum – Sylvia Day

Sana Soyundum – Sylvia Day
Son zamanlarda erotik kitaplar oldukça moda. Özellikle E L James'in Grinin Elli Tonu serisi ile bu alanda yazan yazar sayısında da bir patlama yaşandı. Bunlardan en ünlüsü ise Sylvia Day. O da Crossfire serisi ile neredeyse Fifty Shades'in kopyası bir seri çıkarttı ve büyük de bir satış grafiği yakaladı. Böyle olunca insan farklı bir şey mi var diye merak ediyor. Ben de merakıma yenik düştüm ve serinin ilk kitabı olan Sana Soyundum'u okudum.

Okuduktan sonra da taklidin bu kadar olur dedim kendi kendime. İsimler farklı, olaylar farklı ama genel olarak bire bir aynı. Normal bir kız super zengin bir adam tutkulu bir tanışma ve aşk adı altında sürekli sevişmeleri.

Kitabı okuduktan sonra Grinin Elli Tonu size mükemmel geliyor diyebilirim. En azında orada bir tutarlılık ve az da olsa aşk vardı. Burada ise saçmalık var. Kız daha adamın adını bilmiyor, karşılaşıyorlar ve adam onunla yatmak istediğini söylüyor. Kız tokatı çakacağına gülümsüyor. Sonunda adam adım atıyor ve tam kızı yatağa atıcak ama işler ters gidiyor olmuyor. Sonra kadın baştan çıkıyor tam adamı yatağa atıcak bu kez adam hastalık mazereti çıkartıyor. sanki bir süre once hastalık yoktu. Sonunda limuzinde sevişiyorlar ve ilişkileri başlıyor. Sonrası daha komedi. Sürekli bir sorun çıkıyor ayrılıyorlar, sürekli birbirimiz olmadan yapamayız diyip sevişiyorlar. Sayısı sayamadım kaç kere ayrılıp kaç kere sevişerek bir araya geldiklerini.

En saçma kısmı ise kitapta adam sürekli karizmatik ve karanlık olarak tanımlıyor. Gördüğünüz ise kız karşısında sürekli ağlayan sızlanan bir adam. Nesi karizmatik nesi karanlık anlayamıyorsunuz. Neyse erotik kitap istiyorsanız bolca seks var. gerisi harbiden çok boş.